Vloeren Zaandam

Houten vloeren, laminaat of een parketvloer kopen voor uw woning of bedrijf in Zaandam doet u bij Jan Hoogland Parket

Alles wordt door ons tot in de puntjes verzorgd


Woont u in Zaandam, dan bent u wellicht van plan een parketvloer of laminaat te kopen. Als het aankomt op het kopen en laten leggen van houten vloeren dan kunt u bij Jan Hoogland Parket terecht voor een scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Wij beschikken over meer dan 35 jaar ervaring om het leggen van laminaat of pvc vloeren te verzorgen. Wacht niet en bezoek onze website voor meer informatie over hoe wij u precies van dienst kunnen zijn.

Jan Hoogland Parket maakt het mogelijk een parketvloer, laminaat of houten vloeren voor uw woning of bedrijfspand in Zaandam te kopen

Voor de nodige kennis en professionaliteit die helpt met het leggen van prachtige houten vloeren bent u bij Jan Hoogland Parket aan het juiste adres. Wij zetten onze jarenlange ervaring in als het gaat om laminaat of parketvloer zodat alles tot in de puntjes is verzorgd. Als u woonachtig of werkzaam bent in Zaandam dan kunt u bij Jan Hoogland Parket terecht als u parketvloer wilt kopen. Wij zorgen dat alles professioneel wordt uitgevoerd. De vloeren worden gelegd met de grootste zorg en mate van vakkundigheid.

Jan Hoogland Vloeren Zaandam

Jan Hoogland vloeren

U bent bij ons altijd van harte welkom

Wanneer u geholpen wilt worden door een professional met jarenlange ervaring die zorgt dat houten vloeren op de juiste manier wordt gelegd, dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. U kunt hiervoor bellen met 075 – 6 31 10 82 of stuur een e-mail. Het is natuurlijk ook mogelijk om op uw gemak een kijkje te nemen op onze website voor een compleet overzicht van de mogelijkheden.