Vloeren Beverwijk

Uw laminaat, parketvloer of PVC vloeren kopen doet u bij ons

De professionals van Jan Hoogland Vloeren zijn expert in het leggen van houten vloeren en traprenovatie in Beverwijk

Houten vloeren zijn ook in Beverwijk uiterst populair. Dit materiaal zorgt voor een uniek uiterlijk dat bij veel interieurs past. Met een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding en meer dan 35 jaar ervaring kan Jan Hoogland Parket u helpen met het leggen van laminaat of pvc vloeren als u bij ons klant bent. Een parketvloer kopen doet u bij ons als u zeker wilt zijn dat alles professioneel wordt aangepakt en dat uw wensen verwezenlijkt worden! Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend van dienst zijn, ook als het aankomt op traprenovatie. Aarzel daarom niet om onze website te bezoeken voor meer informatie.

  • Houten vloeren Beverwijk
  • Laminaat Beverwijk
  • Parketvloer kopen Beverwijk
  • PVC vloeren Beverwijk
  • Traprenovatie Beverwijk


Als familiebedrijf hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van houten vloeren. Als u klant bij ons bent verzorgen wij het leggen van uw pvc vloeren of laminaat in Beverwijk

Jan Hoogland Parket beschikt over de kennis en professionaliteit om u te helpen met het leggen van de prachtige houten vloeren die u bij ons kunt aanschaffen. Wij hebben de nodige ervaring om het leggen van laminaat of pvc vloeren tot in de puntjes te verzorgen. Met onze kwaliteiten zijn wij ook in staat u te helpen met het verzorgen van traprenovatie. Wanneer u in Beverwijk woont of werkt dan kunt u bij Jan Hoogland Parket terecht om zeker te zijn van professioneel uitgevoerde werkzaamheden. U kunt er op vertrouwen dat de vloeren worden gelegd met de grootste zorg en vakkundigheid.


Houten vloeren Beverwijk

Jan Hoogland vloeren Beverwijk

U bent altijd zeker van complete service

Bent u op zoek naar een professional die kan helpen met het vinden en leggen van houten vloeren dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. U kunt hiervoor bellen met 075 – 6 31 10 82 of een e-mail versturen naar hooglandparket@planet.nl. Wij staan u zo snel mogelijk te woord. U bent vanzelfsprekend welkom om op uw gemak een kijkje te nemen op onze website voor een compleet overzicht van de mogelijkheden.