Traprenovatie

Traprenovatie

Een trap wordt veel gebruikt. Daarom is het is van groot belang dat uw trap bestand is tegen slijtage.

Een traprenovatie is vaak een redelijk prijzige aangelegenheid. Soms is het kostenplaatje niet de voornaamste reden, maar is men gewoon gesteld op een bepaalde trap. Een trap is niet alleen noodzakelijk, maar vaak is het ook een sfeerelement in de woning. Daarom is het belangrijk dat de trap er weer netjes uit komt te zien en natuurlijk veilig is en blijft. Dit kunt u door middel van een trap renovatie realiseren. We gebruiken alleen materialen van absolute topkwaliteit. Daarbij ontvangt u als extra service 10 jaar garantie op uitloop en constructie.

Zitten er vlekken of slijtage plekken op uw trap? Of is de trap heel erg vaal van kleur geworden? Of zitten er scheurtjes in uw trap? Dan is traprenovatie de ideale oplossing. Het maakt het niet uit of u een rechte, draaiende, dichte of open trap heeft: Wij zorgen ervoor dat uw trap er weer als nieuw uit ziet.


Hoe gaat een traprenovatie in zijn werking? Voordat de trap gerenoveerd wordt, komt er een adviseur langs bij u thuis om uw situatie te bekijken. Samen met deze adviseur bekijkt u de mogelijkheden en bepaalt u samen welke materialen, modellen en kleuren terug gaan komen in de vernieuwde trap.


Zo kunt u kiezen voor onderhoudsvrije overzettreden, of houten overzettreden. Naast traptreden kunt u ook een bijpassende trapleuning uitzoeken of LED verlichting laten inbouwen in de trap. Voor een perfect resultaat kunt u er ook voor kiezen om de overloop mee te laten bekleden, zo is het een geheel. Zodra er een afspraak is gemaakt streeft wij er naar de overlast zoveel mogelijk te limiteren. Bij het renoveren van de trap zullen de zaagwerkzaamheden bijvoorbeeld zoveel mogelijk buiten plaats vinden.