Hulp bij vloeren leggen in Purmerend

Jan Hoogland Parket helpt onze klanten met het leggen van houten vloeren en pvc vloeren, laminaat of een parketvloer in Purmerend

Ook verzorgen wij professionele traprenovatie

In Purmerend hebben veel mensen houten vloeren. Het prachtige uiterlijk zorgt ervoor dat uw interieur er nog beter uit komt te zien. Wij werken met een scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Daarnaast beschikken wij over meer dan 35 jaar ervaring zodat Jan Hoogland Parket u kan helpen met het leggen van laminaat of pvc vloeren.

Als u er zeker van wilt zijn dat alles professioneel wordt aangepakt dan kunt u bij ons een parketvloer kopen! Wij beschikken over jarenlange ervaring zodat wij u uitstekend van dienst kunnen zijn. Ook op het gebied van traprenovatie staan wij voor u klaar. Aarzel niet om de website te bezoeken voor meer informatie.

Hulp bij vloeren leggen in Purmerend

Hulp bij vloeren leggen in PurmerendMet jarenlange ervaring op het gebied van houten vloeren kan Jan Hoogland Parket onze klanten helpen met het leggen van houten vloeren, pvc vloeren of laminaat in Purmerend

Jan Hoogland Parket heeft de nodige kennis en professionaliteit die zorgt dat wij het leggen van prachtige houten vloeren kunnen verzorgen. Voor het leggen van laminaat of pvc vloeren gebruiken wij onze jarenlange ervaring om alles tot in de puntjes te verzorgen.

Onze kwaliteiten zorgen ervoor dat wij u ook kunnen helpen met het verzorgen van traprenovatie. Woont of werkt u in Purmerend dan kunt u bij Jan Hoogland Parket terecht. Zo bent u zeker dat alles professioneel wordt uitgevoerd. Wij vinden het belangrijk dat de vloeren die bij ons zijn aangeschaft worden gelegd met de grootste zorg en vakkundigheid.

Bekijk ons aanbod en bespreek de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een professional die de houten vloeren in het assortiment professioneel kan leggen? Zo ja dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. Bel gerust met 075 – 6 31 10 82 of stuur een e-mail naar hooglandparket@planet.nl. Wij staan u graag te woord! U kunt natuurlijk ook op uw gemak een kijkje op onze website nemen voor een compleet overzicht van de mogelijkheden.